Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Οι αναρτήσεις ξεκινούν...

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως όλοι όσοι επιθυμούν να στείλουν τη δική τους πρόταση για την αφίσα του 2ου Συμποσίου, μπορούν ως διαχειριστές του παρόντος ιστολογίου να το πράξουν από σήμερα.
Η δυνατότητα ανάρτησης μιας φωτογραφίας που υπάρχει σε φάκελο του υπολογιστή σας είναι υπόθεση πολύ λίγων λεπτών. Παρακάτω δύο παραδείγματα μιας τέτοιας δραστηριότητας θα σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα την ανάρτηση της δικής σας πρότασης.
Πρώτα στον  χώρο γραφής που σας οδηγεί ένα κλικ στις λέξεις Νέα Ανάρτηση  αν παρατηρήσετε  το μενού, δίπλα στη λέξη Σύνδεσμος υπάρχει ένα εικονίδιο που παραπέμπει σε προσθήκη εικόνας.

Πηγαίνετε στο μενού Επιλογή αρχείων και κάνετε κλικ.... Ορίζετε την φωτογραφία που θέλετε να αναρτήσετε από το φάκελο που την έχετε ( στις περισσότερες των περιπτώσεων ο φάκελος αυτός έχει τοποθετηθεί από εσάς στις "εικόνες μου" ). Στο παράδειγμά μας η φωτογραφία αποτελεί δράση παιδιών Δημοτικών Σχολείων της Ελευσίνας σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης για τη δημιουργία πανιών που θα ανέμιζαν στο "καράβι της ανοχής" των Καμπακώφ.
Μην ξεχάσετε να ζητήσετε τη διαχείριση της ανάρτησης είτε με υποβολή σχολίου στο παρόν ιστολόγιο είτε μέσω υποβολής αντίστοιχου αιτήματος στο μέιλ της Ένωσης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια επικοινωνήστε με το συνδιαχειριστή σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: